به گزارش سراج24؛ سید رضا فاطمی امین وزیر صمت شامگاه شنبه در نشست با فعالان اقتصادی استان یزد با اعلام اینکه "وضعیت تولیدی در سطح کلان مناسب است و در چهار ماه اول سال در اکثر محصولات تولیدی شاهد افزایش بودهایم" اظهار داشت: در چهارماهه نخست امسال نسبت به مشابه سال قبل اقلام تولیدی افزایش داشته است.
وی با بیان اینکه وضعیت صادرات کشور هم بسیار مطلوب شده است، افزود: در سال 1400 نسبت به سال 99 حدود 38 درصد افزایش صادرات غیرنفتی داشتهایم که رقم آن به جایی رسیده است که فقط 3.5 میلیارد دلار دیگر فاصله داریم که بگوییم نفت دیگر در تأمین ارزی کشور اثری ندارد که این دستاوردها توسط فعالان اقتصادی حاصل شده است و جای تقدیر و تشکر دارد و لازم است اطلاع دهیم اتفاقات خوبی در حال رخ دادن است.
وزیر صمت با اشاره به درخواستها و دغدغه فعالان اقتصادی استان در زمینه تأمین مواد اولیه در صنایع نساجی و پتروشیمی عنوان کرد: در صنعت پتروشیمی سرمایهگذاری زیادی شده است اما در بخشهایی که ارزش افزوده بالاتری داشتند کمتر سرمایهگذاری کردیم که برای آن راهحلهای بلندمدت و کوتاهمدت نیاز داریم.



